С теми за образованието и културата стартира срещата на кандидатите

...
 С теми за образованието и културата стартира срещата на кандидатите
Коментари Харесай

Георги Гьоков: Готови сме да продължим в управлението на държавата

 Open photo

 

С тематики за образованието и културата започва срещата на претендентите на левицата за 48-ия парламент в град Николаево, където участваха министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков и заместникът му Иван Кръстев от постоянното държавно управление, поздравени за добре свършената обществена работа за деца, млади фамилии, работещи и възрастни. „ Така се работи сърцато, както вие го направихте за 7 месеца, удовлетворихте всички възрастови групи в тази спешна обстановка за България и показахте, че Българска социалистическа партия се отнася с грижа и отговорност като е в ръководството на страната “, сподели ръководителят на общинската организация Пенка Генчева.

„ Българска социалистическа партия беше най-стабилният сътрудник в обединението и обществен поръчител на хората. Вижда се в ръководството на четирите министерства на Българска социалистическа партия, че сполучливо изпълнявахме дилемите, които сме си сложили и които съответстват с дневния ред на хората. Можем единствено да се гордеем с постигнатото за седемте месеца в ръководството. Направихме извънредно доста в обществената и икономическата сфера, в земеделието и туризма, в изискванията на комплицирани връзки в обединението, поради партийните разлики. Конструктивното държание на Българска социалистическа партия демонстрира, че ние имаме опцията и визията и сме подготвени за продължение на това ръководство, с цел да не изпада България в безпорядък с избори. Имаме и написана ясна стратегия за първите 100 дни от ръководството в поддръжка за семействата, таван на цените на газ, парно, вода “, съобщи Георги Гьоков.

“БСП беше ослепителен стожер на общественото и такива ще бъдем в идващото държавно управление. Увеличихме броя на децата и фамилиите, които получават месечни помощи от 500 на 600 хиляди и вдигнахме размера на поддръжката с 25%. Това, което желаеме да създадем, е да влагаме в допълнение в средства за еднократни помощи при раждане на първо, второ и трето дете, да увеличим средствата за майки- студентки от 2880 лева на 6500 лева Ще създадем учебниците до 12 клас безвъзмездни за всички. Ще създадем превоза, в това число за децата над 16 години, безвъзмезден, с цел да могат тези, които са от най-отдалечените места, да посещават постоянно учебно заведение. Нашата цел е да се реализира по-високо качество на образованието в сходство със актуалните условия “, съобщи Иван Кръстев.

Николаевските социалисти и симпатизанти приветстваха и третия в листата на „ Българска социалистическа партия за България “ Пламен Караджов. Той поздрави надарените деца и се обърна към родителите им: „ Българска социалистическа партия ще продължи да работи за децата и младежите, както и за запазването и развиването на българската просвета. Осигурихме на учениците от 1 клас и 8 клас еднократна помощ от 300 лева Смятаме, че всички деца от 1 до 8 клас заслужават такава помощ и по тази причина в идващото ръководство ние ще наложим тази мярка, като увеличим помощта на 350 лв.. Левицата усили ваучерите за храна от 80 лева на 200 лева, както и техния размер. Те към този момент могат да се употребяват и за туризъм, за културни мероприятия и други. Предлагаме също приходите на младежите до 26 години да бъдат освободени от налози “, акцентира Караджов.

Кандидатите за 48 Народно събрание благодариха за ползотворната среща, присъстващите пожелаха триумф на листата и показаха убеденост в мощното показване на „ Българска социалистическа партия за България “ с номер 28 на 2 октомври.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР